BIZNIS SAVJETOVALIŠTE ZA ŽENE I MLADE U PODGORICI NASTAVLJA SA RADOM

Biznis savjetovalište za žene i mlade u Podgorici nakon dvije godine pauze, uzrokovane epidemijom virusa COVID 19, ponovo počinje sa radom. Savjetovalištu će se od ove godine partnerski pridružiti i Unija mladih preduzetnika Crne Gore koja će svojim kapacitetima i iskustvom doprinijeti razvoju preduzetništva mladih u Glavnom gradu. Koncepcija rada savjetovališta će ostati nepromjenjena, odnosno jednom nedjeljno članice/ovi Unije i Asocijacije će svim zainteresovanim građanima/kama besplatno pružati savjete na teme značajne za otpočinjanje i razvoj biznisa, kao što su otvaranje firme, upravljanje finansijama, pravni savjeti, marketing, liderstvo, javni nastup, motivacija.

Konsultacije će se održavati svakog četvrtka u terminu od 14.00 do 16.00 sati u Birziminium hub-u, ulica Vučedolska broj 16. U prvom terminu planiranom u četvrtak, 21. aprila 2022. godine savjete će pružati Uroš Bulatović, predsjednik Unije mladih preduzentika Crne Gore na temu marketinga. Plan rada će se blagovremeno objavljivati, a u skladu sa aktuelnim epidemiološkim mjerama.

Zainteresovani građani/ke svoj termin mogu da rezervišu pozivom na broj telefona Sekretarijata za podršku biznis zajednici Glavnog grada, 020/665-046 ili e-mail-om na adrese poslovna.zena@yahoo.com, Asocijacije poslovnih žena Crne Gore i unijamladihpreduzetnika@gmail.com, Unije mladih preduzetnika Crne Gore.