You are currently viewing HARD SKILLS RADIONICA “ZNAČAJ INOVACIJA I RAZVOJ MOBILNIH APLIKACIJA” U CENTRU KOMPETENCIJA PODGORICA

HARD SKILLS RADIONICA “ZNAČAJ INOVACIJA I RAZVOJ MOBILNIH APLIKACIJA” U CENTRU KOMPETENCIJA PODGORICA

Biro za podršku biznis zajednici Glavnog grada Podgorica podržao je udruženje studenata BEST Podgorica u organizaciji “Dani inženjera”.

U toku je hard skills radionica “Značaj inovacija i razvoj mobilnih aplikacija” u našem Centru kompetencija Podgorica, a radionicu vodi projektni i tehnički tim kompanije “Amplitudo”.

Cilj Centar kompetencija Podgorica je pružanje podrške razvoju mikro, malih i srednjih preduzeća (MMSP), kroz aktivnosti koje uključuju organizaciju obuka i mentorskih programa za MMSP i nezaposlene mlade osobe u oblasti razvoja poslovnih kompetencija, te uvođenja novih tehnologija i inovativnih rješenja u poslovanje putem pametnih programa saradnje.

Uspostavljanje Centra jedna je od aktivnosti prekograničnog projekta “competenceNET” čiji je UPCG partner u Crnoj Gori, a sprovodi se u okviru programa INTERREG IPA CBC Hrvatska – Bosna i Hercegovina – Crna Gora 2014-2020.