You are currently viewing PRODUŽEN ROK ZA PODNOŠENJE PRIJAVA NA JAVNI POZIV ZA IZBOR KORISNIKA BIZNIS ZONA I DODJELJIVANJE PARCELA ZA IZGRADNJU OBJEKATA U BIZNIS ZONAMA

PRODUŽEN ROK ZA PODNOŠENJE PRIJAVA NA JAVNI POZIV ZA IZBOR KORISNIKA BIZNIS ZONA I DODJELJIVANJE PARCELA ZA IZGRADNJU OBJEKATA U BIZNIS ZONAMA

Zbog povećanog interesovanja, obavještavamo javnost da se rok za podnošenje prijava na Javni poziv za izbor korisnika biznis zona i dodjeljivanje parcela za izgradnju objekata u biznis zonama produžava za 30 dana. 

Shodno tome, javno otvaranje ponuda biće održano 24. avgusta 2021. godine, u 10 časova, u prostorijama Glavnog grada (Njegoševa ulica broj 20, Podgorica).

Podsjećamo,  Glavni grad  je 4. maja raspisao javni konkurs za izbor korisnika biznis zona i dodjeljivanje parcela za izgradnju objekata u biznis zonama. Budućim investitorima na raspolaganju je deset biznis zona čijim zemljištem raspolaže Glavni grad, a koje se prostiru na površini od 3.328.000 m2, od Tuškog puta do skretanja ka aerodromu Golubovci.

Biznis zone predviđene su za sljedeće djelatnosti: poljoprivrednu i agroindustriju, te prerađivačku i drvnu industriju, stručne i tehničke djelatnosti, izložbeno-prodajne salone i skladištenja, parkinzi i garaže, ugostiteljstvo i smještaj itd.

Na ovaj način, deset biznis zona biće stavljene u funkciju, što će značajno uticati na razvoj našeg grada, ali i države u cjelini. Brojne nove investicije značiće formiranje novih radnih mjesta za naše sugrađane, te dodatne prihode za gradsku i državnu kasu. 

Dodatne informacije mogu se dobiti pozivom na broj: +382 20 665 055; +382 20 665 046 ili putem e-mail adrese: bizniszone@podgorica.me
Privredni subjekti zainteresovani za obilazak određene parcele koja je predmet ovog poziva mogu se obratiti sa zahtjevom na elektronsku adresu: bizniszone@podgorica.me, nakon otkupa dokumentacije.

https://podgorica.me/storage/21233/60d9ae3685cb0_Javni-poziv-za-izbor-korisnika-biznis-zona.pdf

PG BIRO